5 Eylül 2016 Pazartesi

KABAKLI APERATİF

Merhaba,
Uzman Diyetisyen Fadime Şenses Hanım'ın tariflerini paylaşmaya devam ediyorum. Ve uyguluyorum çok işe yarıyor. Bilgilerinize :))
Bu yazımda sizlere tarifini almış olduğumuz kabak aperatifli lezzeti paylaşmak istiyorum. Kabak ve süzme yoğurdun mükemmel buluşmasının tarifi sizlerle; afiyet olsun!


1 adet orta boy kabak  
2 yemek kaşığı ceviz (rondodan geçirilmiş)
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı yoğurt
1-2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
               
Hazırlanışı:
Kabaklar rendelenip süzgece konulur. Suyu süzüldükten sonra yoğurt, süzme yoğurt, ceviz, sarımsak karıştırılır. Servis tabağına alınır. Üzerine ve içerisine dereotu atabilirsiniz. Yemeklerin yanında cacık niyetine kullanabilirsiniz.
Uzm. Dyt. Fadime Özgök ŞENSES
BESLENME DÜNYASI: Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Kurtuluş Mah. Cumhuriyet Cad. MNS Plaza, (Çifte Minare Karşısı)K:9 Nu:44 Seyhan/ADANA
info@fadimeozgoksenses.com
www.beslenmedunyasi.net
Instagram:
@diyetisyenfadimesenses
@leman_tatli
@beslenmedunyasi