1 Aralık 2015 Salı

Dana Carpaccio Divan Adana

Merhaba,
Yine bir gün sonu ve yine çok acıktık. Bugün sizi "Dana Carpaccio" ile tanıştırmak istiyorum.
Divan geleneksel lezzetlerinin en görkemlisi diyebilirim. Sunumu inanılmaz şık. 
İçerisinde neler var? 
Yeşil kuşkonmaz, yonga parmesan, ballı trüf vinegret. Görmüş olduğunuz sarı üçgenler peynir. Kıtır kıtır bir tadı var. Bu lezzeti sevdim çünkü koyun eti yiyemiyorum. Dana ve siyah et tercih ediyorum. Koyun etinin kokusu rahatsız ediyor sanırım beni.
Menüde başlangıç olarak geçen "Dana Carpaccio" aklınızda bulunmalı. Değişik bir lezzet. Tavsiye ediyorum.
Afiyet olsun.
Çekim mekan: Divan Adana